Kuinka Geotab vahvistaa polttoainetietosi

Opi kuinka Geotabin GO-laitteet seuraavat polttoainetietoja auttaakseen sinua optimoimaan kalustosi ja seuraamaan polttoaineen käyttöä tehokkuuden parantamiseksi.
Polttoainevalvonta on loistava tapa kaluston johtajille löytää mahdollisia säästöjä. Geotabin GO-laitteet pystyvät lukemaan ajoneuvon moottori- ja polttoainetiedot polttoaineenkulutuslaskelmien suorittamiseksi.

Polttoainetietojen seuranta: Miten se toimii?
Kun Geotab GO -ajoneuvonseurantalaite yrittää hakea tietoja – tässä tapauksessa polttoainetietoja – moottorista, se tekee sen käyttämällä tiettyä sijaintia ajoneuvon tietokoneessa. Standardointi tarkoittaa, että useimmilla ajoneuvoilla on tarvittavat tiedot, mutta niitä ei aina tallenneta samaan paikkaan. Kun Geotab GO -laite liitetään pistorasiaan, se tarkistaa mahdolliset polttoainetietojen lähteet ja alkaa tarkistaa, mikä on oikea mitta.

Polttoainetietojen tarkistaminen

GO-laite käyttää kolmea menetelmää varmistaakseen, että se saa oikeat tiedot:

Polttoainetalous
Polttoaineen luottamus
Aktiiviset menetelmät
Polttoainetalous
Geotab GO -laite laskee ajoneuvon polttoainetalouden Erityinen tietokanta ajoneuvon ajon aikana. Jos laite saa tietoja jostain muusta kuin polttoaineen käytöstä, laskelma on virheellinen. Laite voi rekisteröidä lähes nollan polttoaineen käytön pitkällä reitillä tai laskea, että lyhyen matkan aikana kului valtava määrä polttoainetta. Kun näin tapahtuu, laite tietää, että laskelmat eivät vastaa ajoneuvon odotettua käyttäytymistä, ja se voi turvallisesti hävittää tietolähteen.

Katso myös: Kuinka vastata nouseviin polttoainekustannuksiin ja lisätä polttoainetehokkuutta telematiikan avulla

Polttoaineen luottamus
Seuraava vaihe, jota käytetään polttoaineen tietolähteen tarkistamiseen, on luotettavuuden laskeminen. Tämä tehdään sekunti kerrallaan jaoteltuna samalla kun verrataan polttoaineen normaalia käyttäytymistä seuraavien kysymysten avulla:

Erityinen tietokanta

Lisääntyykö polttoaineen kulutus kiihdytyksen aikana

Onko nopeus vakio, kun ajoneuvo liikkuu?
Muuttuuko kurssi, kun auto pysähtyy?
Geotab GO laskee polttoaineen luotettavuuden vertaamalla tietojen muuttumista ViewsSubs i uticaj digitalnog novinarstva moottorin toiminnan seurauksena. Jos tietolähde ei saa hyväksyttyä arvosanaa, se hylätään.

Aktiiviset menetelmät
Polttoainetalous ja polttoaineen luottamus ovat hyviä tapoja poistaa huonot polttoainetiedot, mutta molemmat menetelmät toimivat parhaiten matkan lopussa. Aktiivinen valvonta mahdollistaa sen, että GO-laite voi vahvistaa aub directory polttoainetiedot matkan puolivälissä tai aikaisemmin. Pohjimmiltaan laite huomaa ja hylkää poikkeamat aikaisin, mikä helpottaa muita laskelmia. Laite suodattaa myös tietolähteet, jotka eivät vastaa ajoneuvon käyttämää polttoainetta (kaasu, diesel jne.)

Yhteensopivuus tarkoittaa luotettavuutta
Geotab on ylpeä siitä, että se on yhteensopiva monenlaisten ajoneuvojen kanssa. Osa tätä yhteensopivuutta on varmistaa, että laite voi toimia tehokkaasti erilaisten valmistajien moottoritietojen tallennustapojen kanssa. Geotabin telematiikkalaite pystyy seulomaan mahdolliset mittaukset ja palauttamaan asiakkaillemme vain tarkimmat ja luotettavimmat tulokset. Tämä puolestaan ​​antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä parhaat päätökset kalustolleen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *