LinkedIn marketing: jak najít zákazníky pro výrobní společnosti

Ve výrobním sektoru měl průměrný nákupní cyklus vždy specifické zvláštnosti, které se postupem času vyvíjely s technologickým pokrokem. Není pochyb o tom, že každodenní práci B2B nákupčích radikálně proměnily nové digitální návyky, které zahrnují soukromé i profesní aspekty.

Pokračujte ve čtení tohoto článku a dozvíte se o veškerém potenciálu marketingové strategie LinkedIn pro komerční rozvoj výrobních společností.

 

Několik statistik pro pochopení kontextu marketingu LinkedIn

Dobře víme, jak dávno jsou pryč doby, kdy kupující k získání informací, rad a cen museli používat telefon nebo navštěvovat veletrh; dnes je vše dostupné online a nákupní proces s fází průzkumu začíná mnohem dříve, než potenciální zákazník přijde do přímého kontaktu se společností.

 

Jak využít výhody CRM

Pokud máte ve svém CRM databázi kontaktů , je velmi užitečné začít s tím. LinkedIn vám dává možnost vyhledávat lidi, které chcete přidat do vaší sítě, počínaje souborem .CSV exportovaným z platformy, ale také stahovat informace o vašich stávajících připojeních.

 

Používejte pokročilé funkce vyhledávání

LinkedIn je tím správným nástrojem pro marketing založený na účtu , ale pokud nevíte, které společnosti jsou pro vaši společnost cílem, nebojte se! Pomocí vyhledávacích filtrů můžete vybrat konkrétní uživatele na základě analýzy osobnosti kupujícího.

Potřebujete pomoc při definování osob kupujících? Přečtěte si náš článek!

 

Připojte se ke skupinám a rozšiřte svou síť

Připojit se ke skupině LinkedIn specifické pro výrobní sektor nebo ještě lépe pro váš segment C Úroveň Výkonný seznam trhu znamená mít možnost sdílet články firemního blogu a jakýkoli typ informací, které mohou představovat přidanou hodnotu pro potenciální zákazníky.

 

C Úroveň Výkonný seznam

V rámci skupin, v závislosti na interakcích, pak budete moci najít nové kontakty, které přidáte do své sítě spojení. Pokud se rozhodnete poslat úvodní zprávu, je nejlepší nebýt příliš přímý a počkat, jak se konverzace vyvine.

Sledujte stránky společnosti

Vytváření a aktualizace firemních stránek je jedním z pilířů sociálního marketingu na customized results LinkedIn. Ale i prodejci mohou tyto prvky využít ve svůj prospěch, sledovat stránky cílových společností a napojit se na lidi, kteří tam pracují.

Čtení toho, co je publikováno, je užitečné pro pochopení toho, jakým výzvám společnost čelí, a bj lists personalizaci zpráv, možná nabízí užitečný obsah.

Bonus: LinkedIn Sales Navigator

LinkedIn Sales Navigator je volitelný nástroj profesionální sociální platformy, který se také liší od prémiového účtu tím, že poskytuje aktualizace kontaktů v reálném čase, jako jsou změny rolí nebo společností, a zmínek.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *