Jak obnovit omylem smazané zprávy v WhatsApp

WhatsApp nabízí svobodu mazat chaty a zprávy na své online platformě pro zasílání zpráv. Obnovení důležitých zpráv WhatsApp nebo chatů, které byly omylem smazány nebo ztraceny během resetování nebo změny zařízení, však může být trochu frustrující. V tomto článku vás provedeme tím, jak snadno obnovit smazané zprávy nebo média na telefonech Android a iPhone, a také poskytneme informace o vytvoření zálohy vašeho účtu WhatsApp pro účely obnovení. Začněme!

Obsah

  1. Jak obnovit smazané zprávy WhatsApp (přes Disk Google)
  2. Jak obnovit smazané zprávy Knihovna telefonních čísel WhatsApp (prostřednictvím zálohování chatu)
  3. Jak obnovit smazané zprávy WhatsApp (přes iCloud)
  4. Obnovte smazané zprávy WhatsApp na telefonech Android (bez zálohování chatu)
  5. Obnovte smazané zprávy WhatsApp na iPhonech (bez zálohování chatu) 
  6. Jak zálohovat zprávy WhatsApp
  7. Nejčastější dotazy

Jak obnovit smazané zprávy WhatsApp (přes Disk Google)

Uživatelé Androidu si mohou vybrat, zda budou svou historii chatu WhatsApp zálohovat na Disk Google denně, týdně nebo měsíčně. To Prilagođene kutije za pizzu pomažu usnadňuje obnovení všech smazaných nebo ztracených zpráv WhatsApp během zvoleného období automatického zálohování. Všechny chaty smazané před další zálohou nebudou obnovitelné.

Krok 1: Odinstalujte WhatsApp ze zařízení Android a znovu jej nainstalujte z Obchodu Play.

Krok 2: Otevřete aplikaci a vyberte tlačítko „Souhlasím a pokračovat“. Poté vyberte preferovaný jazyk.

Krok 3: Zadejte své registrované číslo WhatsApp pro přihlášení. Pro ověření zadejte OTP přijaté na stejném čísle.

Krok 4: Po ověření se zobrazí výzva k obnovení zálohy chatu z Disku Google. Klepnutím na „Obnovit“ zahájíte proces obnovy.

Krok 5: Po dokončení inicializace klepněte na „Další“ a vyplňte své údaje, jako je uživatelské jméno. Po dokončení budete přesměrováni na obrazovku chatu.

WhatsApp bude i nadále na pozadí stahovat mediální soubory, včetně fotografií, videí, dokumentů a dalších, do vašeho smartphonu Android.

 

Jak obnovit smazané zprávy WhatsApp (prostřednictvím zálohování chatu)

Pokud vaše historie chatu není zálohována na Disku bmb directory Google, WhatsApp ji automaticky stáhne z vašeho místního záložního souboru. Záložní soubory WhatsApp je třeba přenést do telefonu Android pomocí průzkumníka souborů, počítače nebo SD karty. Postupujte takto:

Krok 1: Stáhněte si do telefonu Android aplikaci pro správu souborů nebo otevřete tu, která je předinstalovaná.

Obnovte smazané zprávy pomocí Zálohování chatu

Krok 2: V aplikaci přejděte na /sdcard/WhatsApp/Databases nebo Android/media/com.whatsapp/WhatsApp/Databases (pro zařízení Android 12 a vyšší).

Obnovte smazané zprávy pomocí Zálohování chatu

Krok 3: Ze seznamu záložních souborů zkopírujte ten nejnovější a vložte jej do složky Databáze v interním úložišti vašeho stávajícího nebo nového zařízení.

Obnovte chaty WhatsApp z místních

Krok 4: Nyní odinstalujte a znovu nainstalujte WhatsApp na svém telefonu Android a přihlaste se pomocí svého registrovaného telefonního čísla.

Odinstalujte WhatsApp

Krok 5: Po zobrazení výzvy klepněte na možnost „Obnovit“ a obnovte všechny smazané nebo chybějící chaty z místní zálohy.

Poznámka: Interní úložiště telefonu automaticky ukládá historii WhatsApp za posledních sedm dní do místních záložních souborů. Tato záloha se vytváří každý den ve 2:00 a ukládá se jako soubor.

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *