Приключения за контрол на вредители: Тези унищожители знаят всяка грешка

Борбата с вредителите е критична услуга, която помага за защита на домовете и бизнеса от вредните ефекти на различни насекоми и вредители. Pest Control Adventures е екип от унищожители, специализирани в тази област, оборудвани със задълбочени познания за всеки бъг и подходящите инструменти за контрола им. Тези експерти са преминали задълбочено обучение и имат дългогодишен опит в идентифицирането и третирането на различни вредители

Защо съществуват дървеници? 

Семейството Cimicidae включва род Cimex, който осигурява дървеници. Възрастните имат овална форма, плоски са и са светлокафяви до червеникавокафяви. За разлика от тях младите дървеници имат жълтеникав оттенък, който е почти полупрозрачен. Те консумират само човешка или животинска кръв като храна.

Може да не знаете, че по света има 90 различни дървеници. Известно е обаче, че само 3 от видовете ловят хора. Обикновената дървеница или Cimex Lectularius може да се храни с всяко животно. Въпреки това е възможно Cimex hemipterus да избере хора като плячка. Трето, така наречените „прилепни буболечки“ или Leptocimex Boueti също избират хората като плячка, когато е по-изгодно.

Дървениците нямат крила или мощни задни крака, както другите вредители, за да им помогнат да паднат в плячката си. Вместо това те клякат в тесни пространства и чакат жертвата им да се приближи. През нощта дървениците наистина са активни. Тези нощни пълзящи ще гледат на това като на извинение да ядат, когато хората спят или се отпуснат на дивана си. Други дървеници променят графика си на хранене, следвайки моделите на сън на своите жертви. Средната продължителност на хранене е само 3 Специална база данни до 10 минути. След това те се връщат обратно в скривалище, където остават от три до пет дни, докато се насладят отново.

Тези вредители пренасят ли болести?

Специална база данни

За разлика от бълхите и комарите, хората погрешно смятат, че дървениците не пренасят болести. Въпреки това има достатъчно доказателства, които показват, че те могат да разпространяват инфекции като лаймска болест. Други america cell phone number library  могат да получат силен сърбеж и кожни алергии поради ухапвания от дървеници. Съдържа както разредител на кръвта, така и анестетик. Те могат бързо и безболезнено да изтеглят кръв от жертвата си поради по-плавния кръвен поток, причинен от това.

Жизненият цикъл на дървениците

1. Яйцата на дървеницата са в най-ранните си форми. Присъстват тези бели, подобни на зърна неща. Очните петна могат да се появят след като яйцата са били снесени около пет дни. В зависимост от условията на околната среда те се излюпват след 1 до 2 седмици. Оттук излизат нимфите.

2. Преди да станат възрастни, нимфите преминават през пет линения. Ecdysis е процедурата, която причинява това. Ларвите са прозрачни до жълтеникави в ранните си стадии. Цветът им ще започне да се задълбочава, когато остареят. Нимфата трябва да консумира кръв, преди да загуби своя екзоскелет и да стане възрастен. Тъй като им липсва силата да проникнат през човешката кожа, те трябва да получат хранителните с crb directory и вещества от изпражненията на възрастни.

3. Последният етап на развитие на възрастните дървеници. Когато женските са зрели, те могат да отлагат две до три яйца всеки ден. Като цяло може да създаде стотици деца за един живот. Никога не подценявайте силата на една женска дървеница, тъй като тя може да предизвика нашествие у дома.

Какъв е произходът на дървениците?

Дървениците са отлични стопаджии поради тяхната хитрост. Докато си почивате в хотелска стая, те може да се скрият в багажа ви. Понякога, докато гледате филм в театъра, те се промъкват в багажа или дрехите ви. В други случаи закупуването на по-стари мебели и остарели уреди може да ви изложи на дървеници. Поради тази причина опитни специалисти по унищожаване на насекоми съветват да напръскате преработени предмети, преди да ги поставите в дома си.

Мизерията не е това, което привлича тези вредители. Дори луксозните хотели, безупречните апартаменти и подредените домове могат да получат дървеници. Въпреки че бъркотията може да ги улесни да се скрият, ранното откриване на заразяване помага да се отървете от тях от вашия имот.

Унищожителите повтарят индикациите, за които трябва да внимавате, ако имате нашествие от дървеници.

1. Червени, дразнещи, малки и шарени ухапвания, особено по повърхностите на тялото. Не можете да сте твърде сигурни, въпреки че това може да е симптом на други насекоми като бълхи или комари. Поради тази причина трябва да погледнете по-нататък и да определите кой бъг атакува кожата ви.

2. Малки петна от кръв има по дивана, леглото или калъфките за възглавници. Най-типичният признак за заразяване с дървеници е това. Дървениците могат да се скрият около или под леглото ви, ако забележите петна по бельото и спалното бельо.

3. Екскретите от дървеници са друг признак за нашествие. Тези малки, черни петна по дрехите са засъхнала кръв. Те се свързват с течността и се трансформират в кръвта, когато се поставят върху мокра кърпичка.

4. действителната дървеница е налице. Със светли чаршафи е лесно да идентифицирате тези същества. Очаквайте много да се крият в сенките, ако забележите един да пълзи. В допълнение към морфологичните им характеристики се вижда изгубената кожа на нимфите. Опитайте да използвате твърда четка, за да почистите чаршафите си. Натрупването на екзоскелети е друга индикация за нашествие от дървеници.

Обадете се на специалисти по контрол на вредителите

Трябва да се свържете с унищожител и контрол на вредителите , ако имате сериозен проблем. Тези експерти имат уменията и ресурсите, необходими за управление на вредители. Обаждането на унищожители на дървеници в Beachwood, NJ, и Pest Control Services, предлагащи професионална помощ при третиране на вредители, е един от начините за постигане на това спокойствие.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *