se pravilno implementiraju, ovi st

konzultantima Časopis Contact Center Pipeline: U našem izdanju za lipanj Mogu li kontakt centri ublažiti rizik od prijevare? Contact Center Pipeline Magazine: Unutar našeg svibanjskog izdanja Contact Center Pipeline Magazine Trenutni broj: Srpanj Povezivanje s zabrinutim klijentima Pogledajte problemePretplatite se na Verint Cx Automation od naših oglašivača Zašto je korisnička analiza ključna za otključavanje korisničkog iskustva u Kontaktnom centru Calabrio Zašto je korisnička analiza ključna za otključavanje Sljedeće korisničko iskustvo, Rebecca objašnjava kako AI može pomoći našim centrima u upravljanju problemima s osobljem.

 

 Lisa i Mark poručuju nam o provedbi

Dei inicijativa u našim centrima, dok Simon Popis e -pošte za državu opisuje korake koje možete poduzeti da izbjegnete svjesnu pristranost novačenja. Kathleen zatvara naš vrh sa savjetima o tome kako preuzeti odgovornost za vrijednost i vidljivost svog centra. Uživajte u najčitanijim postovima ovog mjeseca! Sluh je nepotreban za kvalitetu zvuka. Industrija pozivnih centara suočava se s krizom koncentracije, s razinama pozadinske buke koja pogoršava stres i ograničava produktivnost na radnom mjestu. Kako se AI može boriti s izazovima vezanim za osoblje Predviđanje ekonomske budućnosti je izazovno, ali poslovni uspjeh ovisi o tome.

Popis e -pošte za državu

 Otključajte snagu uključenosti i

jednakosti Raznolikost, pravednost i Помощ за разработване на маркетингов планuključenost (Dei) vitalne su komponente učinkovitog radnog mjesta i neophodne su za uspjeh svakog poduzeća. Kadaupovi mogu dovesti do povećanja produktivnosti, poboljšanja korisničke usluge i snažnijeg krajnjeg rezultata (Izvješće McKinseyja i tvrtke – Isporuka kroz raznolikost). Prednosti davanja prioriteta zaposlenicima. Stopa nezaposlenosti za osobe s invaliditetom je, prema podacima Unit Nations, na i više od % samo u industrijaliziranim zemljama, što znači da organizacije propuštaju značajan izvor snažnog talenta i previđaju veliku priliku da pomognu ljudima Postići neovisnost i postići svoje ciljeve. Take Charge.

 

.. Take Charge je idiom koji znači

“preuzeti kontrolu ili odgovornost” i potječe iz deb directory prošlosti.” (Christine Ammer, Heritage Dictionary Of Idioms, Houghton Mifflin, P.) Sada više nego ikad, čelnici kontaktnih centara ne trebaju “preuzeti odgovornost” za vrijednost i vidljivost kontaktnih centara. Zamislite to kao svoju reputaciju. Lideri ne trebaju dosljedno pozicionirati

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *