planovi sada primarni pokretači zapošljavanja

prijelaz na rad od kuće ( Wfh) Status za zaposlenike kontakt centra osjećao se kaotično i privremeno.

 

 Postao je neophodan, ali manje

od optimalnog, način da se tvrtke nastave Popisi faksa kretati naprijed. Ali do kraja i u prvom tromjesečju jasno je da je Wfh stalna pojava u pejzažu kontaktnog centra. Zaposlenici su počeli cijeniti prednosti uloge izvan ureda u tolikoj mjeri da su opcije na daljinu i fleksibilnii zadržavanja u kontakt centru, približavajući se kompenzaciji. Zaustavne mjere koje nam tvrtke da prebrode oluju pandemije Covid-a sada očekuju značajke današnjih poslova u kontaktnim centrima. Razmislite o ovome: prije pandemije samo je % zaposlenika kontakt centra bilo udaljeno, prema Employbridgeovom Glasu radnika kontakt centra po satu, danas je više od % Wfh.

Popisi faksa

 Usred ove promjene, epizode “ureda”

izgledaju sve neobičnije. Nedavno je panelist Hur associerar jag reklamkonstverk? koji je raspravljao o današnjoj klimi radnih mjesta u službi za korisnike pitao hoćemo li se ikada vratiti primarno uredskom poslu. “Vratit ćemo se na stranicu”, rekla je, “kada bude nostalgično.” Poput govornica i videorekordera, uredski prostor počeo je kliziti u područje izuma koji se više ne smatraju potrebnima. Ako većina zaposlenika kontakt centra želi raditi na daljinu, tvrtke koje se odlučno protive zapošljavanju radne snage na daljinu bit će zaostale. Jedan klijent nauči ovo na teži način kada se ove godine pokušava prisilno vratiti na posao.

 

 Ovo veliko osiguravajuće društvo izvorno

je zaposlilo svoj trenutni tim Kontakt centra deb directory kao zaposlenike na daljinu. Ali kada je rukovodstvo odlučilo sve vratiti barem tri dana u tjednu, odgovor je bio trenutan i dramatičan. Cijela funkcija ne treba biti ponovno zaposlena. Prema novoj ravnoteži Dakle, kako tvrtke mogu uspješno upravljati kontakt centrima, vagajući svoje osoblje i produktivnost Nes i želje trenutnih i budućih talenata? Employbridge Voice Ankete o radnicima po satu, Ponašanje s , kontaktnim centrom i profesionalnim sudionicima poslovne podrške, pruža pronicljive smjernice. Ispitanike su pitali o primarnim razlozima zbog kojih prihvaćaju posao. Faktor ne ostaje plaća, ali drugi pokretači privlačnosti mijenjaju se.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *