Тук можете да посочите обхвата на работата

Това установява, че вашата компания и фрийлансърът сключват професионално бизнес споразумение. В случай че сключвате договор на свободна практика с друг бизнес, уверете се, че сте включили пълното им юридическо име с „Inc.“ или „LLC“ като a суфикс. стъпка . Дайте описание на услугите. Следващото важно нещо, което трябва да включите във вашия договор за свободна практика, е описанието на услугите, които очаквате от свободната практика. Това е мястото, където ще очертаете спецификата на вашата работа, която основно определя какво представлява проектът и каква работа включва.

 

Посочите уменията и знанията, необходими за

Hзпълнението на проекта или работата Определите ролите и отговорностите на фрийлансера, за да завърши конкретната работа или работа Купете услуга за масови SMS Споменете подробности за резултатите или крайния продукт Това гарантира, че вашият фрийлансър е много добре запознат с това, което ще прави и каква работа попада в рамките на договора. стъпка . Споменете времевата рамка. След като предоставите описанието на услугите, следващата стъпка е да установите времева рамка или продължителност за вашия договор на свободна практика.

Купете услуга за масови SMS

 Тук можете да зададете всякакви крайни срокове,

Kоито може да очаквате вашият служител на свободна практика да изпълни. Формализирането на времетраене и разделянето на задачите на по-малки срокове гарантира, че работата ви е организирана и ще я свършите навреме. стъпка . Посочете компенсация Този раздел е една от най-важните части на вашия договор за asia mobile number library свободна практика. Тук описвате подробно как планирате да компенсирате и колко планирате да компенсирате за работата или проекта, който вашият фрийлансър извършва. Той решава дали фрийлансърът ще приеме и подпише вашия договор. Посочете точните тарифи, методи на плащане и датата на плащане в самия начален етап, така че да е ясно на фрийлансъра какво е съгласен да бъде таксуван.

 

 Можете да таксувате на час, на ден,

Hатовареност или дори фиксирано групово плащане. стъпка . Подробности за условията за прекратяване Друг основен аспект на договора bh lists на свободна практика е клаузата за прекратяване или анулиране. Този раздел е мястото, където посочвате обстоятелствата за прекратяване или анулиране на договора. Тук можете да посочите процедурите за крайната дата на договора или можете да споменете случаи на предсрочно прекратяване, което може да се дължи на пропуснати срокове или пропуснати плащания. стъпка . Споменаване на авторски права и собственост В зависимост от типа работа или проект, който искате да направи фрийлансърът, този раздел може да опише подробности относно авторските права и собствеността върху съдържанието или собствеността.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *