Viisi tapaa joilla reittisuunnittelija voi parantaa kannattavuuttasi

Reitin suunnittelija voi auttaa vähentämään kustannuksia, lisäämään tuottavuutta ja parantamaan tulosta.

Jongleiletko jatkuvasti saman päivän aikataulujen kanssa? Haluatko kenttätyöntekijöiden täyttävän toimituslomakkeet ja ottavan asiakkaiden allekirjoitukset paikan päällä? Yritätkö leikata kustannuksia samalla kun lisäät tuottavuutta? Jos vastasit kyllä ​​johonkin näistä kysymyksistä, et ole yksin.

Jos niin monet yritykset kohtaavat näitä haasteita, miksi ne eivät etsi tapoja voittaa ne? Totuus on, he ovat! Vastaus moniin näistä ongelmista voidaan ratkaista käyttämällä reittisuunnittelijaa.

Reitinsuunnittelijan käyttäminen voi hyödyttää yritystäsi, mutta oikeanlaisen, joka sopii ainutlaatuisiin liiketoimintatarpeisiisi, löytäminen on tärkeä tehtävä. Jotkut ominaisuudet ovat pakollisia, kun taas toiset ovat vain lisäosia, jotta koko paketti näyttää houkuttelevalta. Mistä tiedät, mitä ominaisuuksia kannattaa etsiä? Lue lisää saadaksesi selville.

Ominaisuuksia, jotka vaikuttavat positiivisesti tulokseen

Auttaaksemme sinua valitsemaan kaikki oikeat ruudut, olemme tunnistaneet joitain reitinsuunnittelijan pakollisia ominaisuuksia. Näillä ominaisuuksilla on suora ja positiivinen vaikutus kannattavuuteen. Tämän neuvon avulla voit valita reitinsuunnittelijan, joka vastaa tarpeitasi ja valmistaa sinut menestykseen.

Automaattinen reittisuunnittelu

Manuaalinen reitin suunnittelu vie aikaa ja on altis virheille. Reitinsuunnittelusovelluksen Osta matkapuhelinnumeroluettelo merkittävin etu on, että se pystyy tarjoamaan optimoidun ja tarkan reitin alle 30 sekunnissa. Voiko manuaalinen reittisuunnittelu päihittää tämän? Sinun tarvitsee vain ladata luettelo asiakkaiden osoitteista tai sijainneista, ja ohjelmisto tekee kovan työn puolestasi. Suunniteltu reitti on huomioinut rajoitukset, kuten liikenteen, sään ja toivotut toimitusikkunat.

Osta matkapuhelinnumeroluettelo

 Reaaliaikainen seuranta

Entä jos kenttätyöntekijäsi hoitavat henkilökohtaisia ​​asioita työaikana? Entä jos he ajavat liian nopeasti? GPS-seurannan avulla voit seurata kenttätyöntekijöitäsi reaaliajassa ohjelmistoon sisältyvän kartan kautta. Pystyt kommunikoimaan kuljettajan kanssa mobiilisovelluksessa ja opastamaan häntä harjoittelemaan turvallisia ajotottumuksia.

Voit myös asettaa hälytyksiä tietääksesi heti, kun kuljettaja kiihtyy tai ei Zašto odabrati Tradetron za Scalping aja varovasti. Kova ajo ei ainoastaan ​​lisää onnettomuuksien todennäköisyyttä, vaan myös vaikuttaa negatiivisesti polttoaineenkulutukseen. Yhdysvaltain energiaministeriön mukaan äkillinen ajaminen voi vähentää polttoaineen kulutusta lähes 33 % moottoriteillä.

Suunniteltujen reittien optimointi uudelleen

Entä jos asiakas soittaa 30 minuuttia sen jälkeen, kun aub directory kenttätyöntekijäsi ovat lähteneet päivälle ja pyytää sinua muuttamaan toimitusaikaa tai osoitetta – painaako tämä paniikkipainikkeita toimistossasi?

Usein yhden osoitteen tai toimitusajan muuttaminen vaikuttaa koko reittiin. Sinun on aloitettava tyhjästä ja luotava uusi reitti, mikä manuaalisesti tehtynä voi tarkoittaa pari tuntia menetettyä uudelleensuunnitteluun. Tätä ei kuitenkaan tapahdu, jos käytät reittisuunnittelijaa tai mitä tahansa edistynyttä laivaston reititysohjelmistoa .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *