Дълга форма Vs. Копие в кратка форма: намиране на перфектния баланс

Вдигнете ръка, ако знаете значението на солидна стратегия за съдържание. Ако го направите правилно, това може да увеличи продажбите и доверието на марката през покрива.

Но в света на маркетинга на съдържанието има много погрешни схващания ..

Единственият начин да сте в крак е да сте

в течение с най-новите тенденции и да  Списък на електронната поща на промишлеността изучавате нови техники. Можете да придобиете необходимите знания, като се запишете за онлайн курсове по копирайтинг или проучите интервюта с участието на уважавани копирайтъри . Тези интервюта ще ви дадат необходимата представа, за да подобрите уменията си за писане и да им внесете усет.

Освен това повечето копирайтъри се затрудня

ват да избират между дълга и кратка форма. Ако сте копирайтър, може да сте били посъветвани да създавате по-дълги части със съдържание в даден момент. От друга страна, може да са ви казали, че дългото съдържание се представя по-добре от краткото.

Истината е, че както дългосрочното, така и краткото съдържание имат своето място в маркетинга на съдържанието. Ако се използват правилно, те могат да бъдат мощни инструменти и да извлекат значителни ползи.

Кратка форма V/S копие с дълга форма

Нека разберем какво означават те и правилното им използване.Например хората смятат, че всеки може да стане копирайтър. Истината е, че не всеки може да се отнесе справедливо към копирайтинга. Това е придобито умение и трябва да се изостря редовно. В крайна сметка потребителското поведение и тенденции непрекъснато се развиват

Как да изберете най-добрата дължина на копието за вашия бизнес?

За съжаление, няма сигурен начин hello world!  да се каже, че копието  Какво е абонат за текстови съобщения? в дълга форма ще работи за вашия бизнес или копие в кратка форма. Няма официално правило за най-добра дължина на съдържанието. И в повечето ситуации включването на дългосрочно и краткосрочно съдържание в стратегията за маркетинг на съдържанието носи ползи.

Ето някои насоки, които трябва да запомните, за да намерите правилния баланс.

Колко знаят вашите клиенти за вашата марка/бизнес?

Ако сте нов бизнес, който се опитва да наложи  bhb directory  в марката си, трябва да включите дълго копие. Това ще помогне на вашата целева аудитория да получи цялата необходима информация за вашата марка и нейните предложения.

Ако сте утвърдена марка и вашите клиенти вече са запознати с вашия бизнес и предложения, можете да се съсредоточите повече върху краткото съдържание. Това ще увеличи вашия процент на реализация.

Какви са вашите бизнес цели?

Разглеждането на вашите бизнес цели е първата стъпка към разработването на маркетингова стратегия за съдържание.

Например, ако целта е да се повиши осведомеността за нов продукт, който предстои да стартирате, най-доброто решение ще бъде да достигнете до аудиторията си с директни, точни имейли или публикации в социалните медии. Следователно съдържанието е кратко.

Но ако целта ви е да се класирате в Google и да привлечете трафик, копие в дълга форма ще бъде най-добрият ви залог.

Обобщавайки, каквото и да решит

е ще зависи от вашите бизнес цели и аудитория. Въпреки това, използването на здравословна комбинация от двете във вашата маркетингова стратегия за съдържание е най-доброто решение. Например, можете да използвате дългосрочно съдържание, за да предложите на читателите подробна информация за вашата марка и предложения.

От друга страна, съдържанието

в кратка форма може да се използва, за да говорите за конкретни аспекти на вашия продукт или да обсъждате конкретни предимства. Освен това, тъй като производството на дългосрочно съдържание отнема повече време и ресурси, публикуването на едно всеки ден може да не е жизнеспособно. От друга страна, копие в кратка форма може да се публикува всеки ден, за да се занимават роботите на търсачките.

Списък на електронната поща на промишлеността

Помощ за разработване на маркетингов план

Вашите маркетингови инструменти рационализират всяко ваше публикуване на съдържание. И можете да проследявате представянето на съдържанието. Поддръжката на календара ще разреши всичките […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *